Potvrđena druga sezona "najbolje serije godine"

Foto: Press

Nobody Wants This dobiva i drugu sezonu. Vijest je oduševila gledatelje koji su ovaj Netflixov hit već prozvali "najboljom rom-com serijom godine"

Od samog početka prikazivanja prošlog mjeseca serija se stalno nalazi među najgledanijim sadržajem na Netflixu, pa su se mnogi nadali ovoj vijesti. Netflix je odlučio obnoviti seriju, i to s jednom velikom promjenom.

 

Novi ton i dinamika?

Na drugoj sezoni radit će i tim koji stoji iza hit-serije Girls (Cure), Jenni Konner i Bruce Eric Kaplan. Projektu će se pridružiti kao showrunneri.

To znači da vode cjelokupnu produkciju, zaduženi su za kreativni smjer priče, nadgledaju scenarij, glumačku postavu i svaki detalj koji gledatelj vidi na ekranu, što bi moglo donijeti novi ton i dinamiku. Erin Foster, kreatorica serije čiji je život inspirirao priču, ostaje izvršna producentica.

"Kreiranje Nobody Wants This za mene će zauvijek biti vrhunac karijere. Nevjerojatna glumačka ekipa, tim i producenti stvorili su seriju kakva je danas, a gledati reakcije publike za mene je ispunjenje snova. Sretna sam što mogu nastaviti ovu priču, i to u suradnji s Jenni Konner i Bruceom Ericom Kaplanom, čiji sam veliki fan još od Girls...", izjavila je kreatorica za Variety.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.