Prednastavak Ratova zvijezda otkazan nakon prve sezone. Većina fanova oduševljena

Screenshot: Youtube

LUCASFILM i Disney+ odlučili su da prednastavak Ratova zvijezda, serija The Acolyte, neće imati drugu sezonu.

Seriju je kreirala Leslye Headland, koja je htjela stvoriti prvu priču u svemiru Ratova zvijezda (Star Wars) smještenu izvan glavne vremenske linije franšize. Radnja The Acolytea odvija se sto godina prije Ratova zvijezda I: Fantomske prijetnje, a prati blizanke Oshau i Mae, koje su razdvojene u djetinjstvu i vjerovale da je druga ubijena.

Prva sezona imala je osam epizoda, a službeni sinopsis glasio je: "Istraga šokantne serije zločina dovodi uglednog Jedi učitelja Jung-jaea u sukob s opasnom ratnicom iz njegove prošlosti, Stenberg. Kako se pojavljuju novi tragovi, njih dvoje putuju mračnom stazom na kojoj zlokobne sile otkrivaju da nije sve kako se čini."

 

Ova je vijest za neke gledatelje bila iznenađenje s obzirom na to da je finale prve sezone završilo s neizvjesnošću i nagovijestilo nekoliko potencijalnih radnji za drugu sezonu, ali razlog otkazivanja serije mogli bi biti nedovoljna gledanost i podijeljene reakcije kritičara i gledatelja.

Mnoge gledatelje ova odluka nije iznenadila

Reakcije gledatelja na seriju bile su podijeljene. Kod nekih gledatelja serija je dobila pohvale, dok su drugi kritizirali dosta kreativnih odluka, među kojima i način na koji su bili prikazani Jediji, prenosi Variety. Nakon što su mediji objavili da je serija otkazana, na društvenim mrežama javili su se gledatelji, a neki od njih nisu iznenađeni što neće biti druge sezone. 

"Htjela sam da mi se serija svidi, ali bila je toliko loša da sam prestala gledati", "U cijeloj sezoni vjerojatno imaju samo tri dobre scene", "Ovo nije baš nikoga iznenadilo", "Ako mene pitate, ovo je bilo očekivano, serija stvarno nije bila ništa posebno".

"Ovo je bila jedna od rijetkih serija koja je ujedinila fanove Ratova zvijezda da Disneyju daju do znanja koliko je serija loša", "Dobra odluka Disneyja, serija je bila užasna", "Ovo nije nikakvo iznenađenje. Serija je bila grozna", komentari su onih koji smatraju da je dobra odluka što se neće snimati nastavak priče. 

Međutim, postoje i komentari manjeg broja fanova serije koji su razočarani odlukom.

"Znam da serija nije bila najbolja, ali uživala sam gledajući i žao mi je što završava s ovom sezonom", "Ovo je bila odlična serija!", "Još jedna dobra serija koja je otkazana. Više ništa neću gledati dok ne budu snimljene sve sezone", "Žao mi je što nećemo dobiti nastavak, ali nekako sam očekivao da će se ovo dogoditi", pisali su gledatelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.