Prvi pogled na novu Netflixovu seriju prema knjizi Harlana Cobena oduševio fanove

Foto: Facebook/Netflix

IZ NETFLIXA su na društvenim mrežama objavili prve fotografije iz nadolazeće triler-serije Missing You, koja se temelji na knjizi poznatog pisca Harlana Cobena. Adaptacija knjige Missing You bit će deveta adaptacija djela Harlana Cobena u Netflixovoj produkciji, a očekivanja obožavatelja su velika nakon uspjeha serije Fool Me Once.

Radnja romana Missing You govori o detektivki Kat Donovan koja je naišla na svojeg otuđenog zaručnika na aplikaciji za upoznavanje, što ju je natjeralo da se vrati misteriju koji okružuje očevo ubojstvo. Likove u seriji će utjeloviti poznate zvijezde, uključujući Rosalind Eleazar, Richarda Armitagea, Ashley Walters, Lennyja Henryja i Jessicu Plumme.

Scenarij za Missing You napisat će Victoria Asare-Archer, a seriju će režirati Sean Spencer, dok će Coben služiti kao jedan od izvršnih producenata. Zasad nije poznato kada će serija imati premijeru na Netflixu.

You won’t want to miss these first looks at Harlan Coben’s newest thriller MISSING YOU. Starring Rosalind Eleazar, Richard Armitage, Ashley Walters, Lenny Henry, and Jessica Plummer, coming soon to Netflix.

Objavljuje NetflixČetvrtak, 3. listopada 2024.

Nakon adaptacije knjige Missing You, iz Netflixa planiraju raditi i adaptaciju djela Run Away. U središtu romana Run Away nalazi se Simon, čiji je savršeni život uništen kada njegova najstarija kći Paige pobjegne i pronađu je ranjenu i drogiranu u parku. Simonova potraga vodi ga u opasno podzemlje, gdje ga šokantan čin nasilja dodatno uzdrma.

Uspješnu suradnju Harlana Cobena i Netflixa posljednji smo put gledali u mini-seriji Fool Me Once, koja je najgledanija serija u Hrvatskoj i svijetu nakon premijere 1. siječnja te je ostvarila izvrsne rezultate za streaming. Osim Fool Me Once, trenutačno se na Netflixu mogu pogledati i ove adaptacije romana Harlana Cobena: The Stranger, Stay Close, The Innocent, Safe, The Woods, Gone For Good i Hold Tight.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.