Publika podijeljena oko prvog dijela 4. sezone hit serije: "Predvidljivo i dosadno"

Screenshot: Youtube

UPOZORENJE! Tekst sadrži moguće spoilere o prvom dijelu četvrte sezone serije Emily in Paris. Ako niste gledali seriju i ne želite otkriti radnju, nemojte čitati tekst.

NA NETFLIX je prije nekoliko dana stigao prvi dio četvrte sezone popularne serije Emily in Paris. Iako je na streamingu tek tri dana, serija je već najgledanija na Netflixu, uključujući u Hrvatskoj, dok se na drugom mjestu nalazi dokumentarna kriminalistička serija American Murder: Laci Peterson.

U četvrtoj sezoni Emily in Paris glavna se priča vrti oko Emily Cooper (Lily Collins), koja mora odabrati između dvije potencijalne ljubavi, Gabriela (Lucas Bravo) i Alfieja (Lucien Laviscount). Gledatelji trenutno mogu pogledati samo prvih pet epizoda četvrte sezone, dok ostatak na Netflix stiže 12. rujna. 

 

Obožavatelji su podijeljeni. Neki nisu zadovoljni njenim odabirom

Oni koji su gledali prvi dio četvrte sezone, već znaju da je Emily odabrala Gabriela, a nekim obožavateljima ta se odluka nije svidjela. Za neke taj odabir predstavlja povratak u prvu sezonu te su napisali da je sve što su vidjeli u novoj sezoni predvidljivo. 

"Dosadno! Skoro smo se vratili u prvu sezonu po radnji. Razočarana sam!", "Sporo, dosadno i predvidljivo", "Drago mi je što je odabrala Gabriela, ali mi je bilo grozno vidjeti tužnog Alfieja", "Ne znam zašto mnogi pišu da su razočarani. U ovoj sezoni (zasad) konačno imamo sretne Emily i Gabriela, koji se vole od prve sezone!", "Nadam se da neće sve što su nam dali u prvom dijelu sezone uništiti u nastavku", neki su od komentara obožavatelja serije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.