Quentin Tarantino komentirao glumu Ume Thurman: Ona je na vrhu, na teritoriju božice

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

Redatelj Quentin Tarantino ima naviku često raditi s istim glumcima, uključujući Samuela L. Jacksona, Tima Rotha i Michaela Madsena, ali i s Umom Thurman, za koju je slavni filmaš imao samo riječi hvale.

Uma Thurman je dosad glumila u tri Tarantinova filma: Pakleni šund (Pulp Fiction) iz 1994. godine, te filmovima Kill Bill: Volume 1 iz 2003. i Kill Bill: Volume 2 iz 2004. godine. Glumica ga je već oduševila glumom u Paklenom šundu, ali je Tarantino nakon što je glumila u Kill Billu izjavio da je jedna od najvećih i najboljih zvijezda Hollywooda.

"Thurman je na vrhu s Gretom Garbo i Marlene Dietrich na teritoriju božice", kratko je komentirao redatelj za glumicu s kojom voli raditi, prenosi Far Out Magazine. 

Za ulogu u Kill Billu, Tarantino je čekao da Thurman bude spremna raditi nakon što je rodila kćer jer nije mogao zamisliti da netko drugi utjelovi glavnog lika u filmu. Kako prenosi Far Out, slavni redatelj je jednom izjavio da se Kill Bill ne bi mogao napraviti bez Thurman zato što je značajno pridonijela scenariju te svojom izvedbom film uzdigla za nekoliko razina.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.