Quentin Tarantino majci nikada nije dao ni centa, jednu stvar joj ne može zaboraviti

Foto: EPA

SLAVNI redatelj Quentin Tarantino, poznat po filmovima poput Pakleni šund i Odbjegli Django, nagomilao je bogatstvo procijenjeno na oko 120 milijuna dolara. No, unatoč velikom uspjehu, Tarantino je javno priznao da nikada nije dijelio svoje bogatstvo s majkom. Razlog je njezino odbijanje da podrži njegove snove tijekom odrastanja, što je ostavilo dubok utjecaj na njihov odnos.

Tarantino je 2021. u podcastu The Moment otkrio da ga majka nije podržavala dok je pokušavao razviti svoje scenarističke vještine. Prema njegovim riječima, majka Connie Zastoupil često je umanjivala njegov san i komentirala ga s dozom sarkazma. Tarantino se prisjetio jedne rečenice koju mu je majka izgovorila i koju joj nikada neće zaboraviti.

"Omalovažavajućim tonom mi je rekla da je 'ta karijera pisanja scenarija koju sam zamislio završena'", otkrio je.

Taj trenutak duboko je pogodio mladog Tarantina, a kao odgovor na majčine riječi odlučio je da joj, ako ikada uspije, neće dati ni novčića. "Nema kuće za tebe, nema odmora, ni luksuznog Cadillaca," izjavio je u podcastu, jasno izrazivši svoj stav o posljedicama riječi koje su ga povrijedile.

Iako je Tarantino ostao pri svojoj odluci, jednom je ipak financijski pomogao majci u situaciji kada joj je to bilo potrebno. S druge strane, Connie Zastoupil izjavila je za USA Today da podržava svog sina i da je ponosna na njega i njegovu obitelj. Odbila je sudjelovati u "medijskoj pompi" oko ove teme, navodeći da je sretna što je prisustvovala njegovom vjenčanju i dočekala rođenje unuka Lea.

Tarantino je, objašnjavajući svoju odluku, naglasio kako vjeruje da riječi koje roditelji koriste prema djeci mogu imati dalekosežne posljedice. Njemu je majčin nedostatak podrške napravio emocionalnu ranu koju nikada nije uspio zaboraviti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.