Quentin Tarantino otkrio koji su mu omiljeni filmovi Jasona Stathama

Foto: EPA

Legendarni Quentin Tarantino, poznat po jakim stavovima, prokomentirao je svoje omiljene filmove Jasona Stathama. Iznenađujuće je da je Tarantino veliki obožavatelj Stathamovih filmova, iako je poznat po složenim pričama i likovima. Kada su ga pitali o njegovim omiljenim filmovima s britanskom zvijezdom, odabrao je dva.

1. Zdrpi i briši (2000.)

Tarantino ga je naveo kao omiljeni film s Jasonom Stathamom.

"Ako bih morao odabrati omiljeni Stathamov film, to bi morao biti Zdrpi i briši - što vjerojatno nije iznenađujuće", otkrio je redatelj za Den of Geek.

Ova kriminalistička komedija Guya Ritchieja ima sličnosti s Tarantinovim radom, poput isprepletenih priča i podzemlja kriminala. Pittov lik, Mickey O’Neil, koji u filmu nokautira boksača Gorgeousa Georgea, dodatno je privukao Tarantinovu pažnju.

Zdrpi i briši dostupan je na Maxu.

2. Ubrzanje (2006.)

Redatelj je ovaj triler naveo kao najbolji film u kojem Statham ima glavnu ulogu. Film prati lika koji mora održavati adrenalin kako bi ostao živ, što je tipično za brzi akcijski stil.

Ubrzanje možete pogledati na Netflixu.

Iako je Tarantino pohvalio ove filmove, Statham se još uvijek nije pojavio u njegovim djelima. S obzirom na Tarantinov plan da snimi samo deset filmova, suradnja između njih dvoje ne čini se vjerojatnom.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.