Radit će se nastavak One Tree Hilla na Netflixu. Pratit će priču dva lika iz serije

Foto: Profimedia

U NETFLIXU su u tijeku pripreme za snimanje dugo očekivanog nastavka popularne dramske serije One Tree Hill, koja se emitirala od 2003. do 2012. godine.

Kako izvještavaju strani mediji, pripreme za snimanje nastavka su u tijeku, a radnja bi trebala pratiti priču dva lika iz serije - Brooke Davis, koju je glumila Sophia Bush, i Peyton Sawyer, koju je igrala Hilarie Burton. Osim što će reprizirati svoje uloge, glumice će biti i izvršne producentice serije u suradnji sa scenaristicom i producenticom Becky Hartman Edwards. 

Nastavak serije navodno se događa 20 godina nakon događaja u devetoj sezoni serije te prati najbolje prijateljice Brooke i Peyton koje su sada majke tinejdžera i suočavaju se s izazovima s kojima su se suočavali njihovi roditelji u originalnoj seriji, poput ljubavi, nesigurnosti, tuge i odrastanja. 

Nije poznato hoće li se još netko od stare glumačke postave priključiti Bush i Burton u nastavku. Iako, kako prenosi Deadline, Chad Michael Murray, koji je glumio Lucasa Scotta i vratio se kao gostujuća zvijezda u posljednjoj sezoni, nema planove za povratak i glumu u ovom nastavku. 

Trenutno nije poznato kada započinje snimanje nastavka, kao ni planovi oko potencijalne premijere na streaming-platformama.

Sve sezona One Tree Hilla su za gledanje dostupne na platformama Max i Prime Video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.