Reese Witherspoon piše svoj prvi triler roman u suradnji s poznatim američkim piscem

Foto: Profimedia

POZNATA glumica i producentica Reese Witherspoon s pratiteljima je na Instagramu podijelila da piše svoj prvi triler roman, i to u suradnji s poznatim autorom misterioznih romana i trilera, Harlanom Cobenom, koji će biti koautor romana.

Witherspoon još nije otkrila naslov knjige, ali prema web-stranici za prednarudžbe, planirano objavljivanje je u listopadu 2025. godine. Na istoj stranici također piše da će roman ovog dvojca imati 352 stranice te će ga distribuirati Grand Central Publishing, piše Variety.

U objavi na Instagramu glumica je podijelila fotografiju s Cobenom te u opisu napisala: "Izuzetno sam uzbuđena što mogu reći da pišem svoj prvi triler zajedno s autorom broj 1 bestselera, Harlanom Cobenom! Kao velika obožavateljica Harlanovih djela, ne mogu vjerovati da je pristao biti koautor romana sa mnom. Ili sam najuvjerljivija živuća osoba ili je ideja ove knjige predobra! Možda oboje? Iskreno, jedva čekam da svi pročitate."

Witherspoon je dosad napisala tri knjige za djecu u serijalu Busy Betty te 2018. godine objavila memoare Whiskey in a Teacup, a suradnja s Cobenom označava njezin prvi roman. Njezin koautor je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao 35 romana, uključujući Win, The Boy From the Woods, Run Away, Fool Me Once i brojna druga djela. Uskoro na Netflix stiže još jedna mini-serija koja se temelji na njegovom romanu Missing You.

Više romana ovog pisca dobilo je svoje adaptacije, a na Netflixu je trenutno moguće pogledati devet televizijskih adaptacija: Safe (2018.), The Stranger (2020.), The Woods (2020.), Stay Close (2021.), The Innocent (2021.), Gone For Good (2021.) i Hold Tight (2022.).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.