Robbie Williams je prikazan kao majmun u filmu Better Man, pogledajte teaser

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Paramount Pictures

KORISNICI društvenih mreža ne prestaju komentirati službeni teaser za biografski film o Robbieju Williamsu nazvan Better Man. Mnogi gledatelji su šokirani jer je pop zvijezda u filmu prikazana kao CGI majmun.

Robbie Williams je jedan od najpoznatijih britanskih glazbenika 90-ih. Proslavio se kao član pop grupe Take That, u kojoj je djelovao od 1990. do 1995. godine, a 1996. započeo je solo karijeru. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su Angels, Come Undone i She’s The One, a kroz godine je prodao više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, što ga čini jednim od najuspješnijih glazbenika svih vremena.

 

Kako piše u službenom opisu filma, Better Man će prikazati priču o Williamsovom "meteorskom usponu, dramatičnom padu i izvanrednom povratku".

Film je režirao Michael Gracey, redatelj uspješnog mjuzikla The Greatest Showman, a napisali su ga on, Oliver Cole i Simon Gleeson.

Better Man je imao premijeru u Tellurideu

Biografski film Better Man imao je premijeru 30. kolovoza na Filmskom festivalu u Tellurideu (TIFF), gdje su kritičari pohvalili kreativnost i glazbene izvedbe. Na Rotten Tomatoesu trenutno ima 86 posto.

Iako su brojnim filmskim obožavateljima već dozlogrdili biografski filmovi o glazbenicima i javnim ličnostima, reakcije na teaser uglavnom su pozitivne. U jednom je danu skupio više od 3.4 milijuna pregleda.

"Ako nas već tjeraju da gledamo biografske filmove o pop zvijezdama, draže mi je kada rade ovako lude stvari", "Pogledao sam ovaj film na Fantastic Festu, odličan je i uloženo je puno truda", "Ovo izgleda tako je*eno čudno, ali definitivno ću pogledati film", "Ne mogu odlučiti je li ovo izvanredno ili glupo", neki su od komentara gledatelja.

Better Man u kina dolazi 26. prosinca. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.