Robert Downey Jr. jednu je ulogu nazvao najboljim poslom u životu

Foto: EPA/Screenshot: YouTube

Ime Robert Downey Jr. često budi asocijacije na brojne poznate filmove i uloge, od njegove dugogodišnje uloge superjunaka Tonyja Starka, poznatog kao Iron Man, do njegove nedavne izvedbe Lewisa Straussa u biografskom hitu Oppenheimer. Također, ne možemo zaboraviti njegove ranije uloge poput Iana, nasilnika u komediji znanstvene fantastike Čudnovata znanost.

Unatoč velikom uspjehu koji je postigao zahvaljujući Marvelovom filmskom svemiru i nekim od najprofitabilnijih filmova svih vremena, Downey Jr. otkrio je da njegova najdraža uloga možda nije ona koja većini prvo pada na pamet. Tijekom intervjua, u kojem je promovirao triler Replikant Richarda Linklatera, Downey Jr. je Disneyjev film Pasja sudbina iz 2006. godine nazvao najboljim poslom koji je ikada imao.

"Igranje u filmu Pasja sudbina bilo je jedno od mojih najboljih iskustava", otkrio je glumac.

Njegov prijelaz izvan superherojskih filmova bio je izazovniji nego što se očekivalo, što je vidljivo iz manje uspješne uloge u filmu Dolittle.

No, unatoč izazovima, Robert Downey Jr. ostaje jedno od najpoznatijih imena u Hollywoodu. Njegova sposobnost prilagodbe različitim ulogama osigurava mu i dalje značajnu prisutnost u filmskoj industriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.