Ryan Reynolds objavio obrisanu scenu iz Deadpoola. Otkriva mogući novi Marvelov film?

Screenshot: Youtube

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere za film Deadpool & Wolverine. Ako dosad niste pogledali film i ne želite si unaprijed otkriti radnju, nemojte nastaviti čitati tekst. 

RYAN Reynolds prošlog je mjeseca oduševio milijune ljudi Deadpoolom & Wolverineom, posljednjim filmom o Deadpoolu. U ovom su se filmu vratili neki poznati likovi, poput Wolverinea, Bladea, Elektre, Johnnyja Storma i drugih, ali je i prvi put službeno prikazan Channing Tatum kao Gambit. 

U nedavnoj objavi na X-u Reynolds je objavio obrisanu scenu koja se trebala prikazati nakon odjavne špice, a koja pokazuje moguću budućnost Gambita. Naime, u filmu su Deadpool, Wolverine, Elektra, Blade, Gambit i X-23 udružili snage kako bi se borili protiv Cassandre Nove i njezine bande te pobjegli iz Voida. Dok se četvorka nastavila boriti s negativcima, Deadpool i Wolverine uspješno su pobjegli, a nije bilo sigurno što se dogodilo s ostalima.

Međutim, ako je suditi prema obrisanoj sceni, Gambit je preživio sukob. Ta scena izgleda kao njegova službena uvodna najava u Marvel. U nastavku pogledajte scenu koju je Reynolds podijelio na X-u, bivšem Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.