Sam Raimi vraća se korijenima: Režira novi horor u kojem će glumiti Rachel McAdams

Foto: EPA

SAM RAIMI vraća se žanru koji ga je proslavio. Deadline je potvrdio da će redatelj serijala Evil Dead režirati horor Send Help, koji producira 20th Century Studios.

Rachel McAdams trenutno je u pregovorima za glavnu ulogu u filmu. McAdams je surađivala s Raimijem na filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Nadolazeći horor inspiriran je klasicima Castaway, redatelja Roberta Zemeckisa, i Misery, redatelja Roba Reinera. Scenarij za film napisali su Damian Shannon i Mark Swift, koji su radili na seriji Baywatch. Film producira Zainab Azizi.

Prema World of Reelu, Send Help je horor-komedija o zaposlenici Lindi i njezinom napornom šefu Bradleyju, koji zapnu na pustom otoku nakon zrakoplovne nesreće. Bradley se za postanak mora osloniti na Lindu, jer je ona jedina koja ima dobre vještine preživljavanja u prirodi.

Posljednji horor koji je režirao Raimi bio je Drag Me to Hell iz 2009. godine. Od tada je radio na filmu Oz the Great and Powerful i Marvelovom blockbusteru Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Uz Send Help, redatelj radi i na filmu Doctor Strange 3.

Rachel McAdams poznata je po filmovima The Notebook, Mean Girls i Spotlight. Posljednji film u kojem je glumila bio je Are You There God? It's Me, Margaret iz 2023. godine.

Snimanje filma Send Help trebalo bi početi u siječnju 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.