Samuel L. Jackson u svakom ugovoru ima neočekivanu klauzulu

Foto: EPA

Iako mnogima ravnoteža između posla i privatnog života može biti izazov, čini se da Samuel L. Jackson ima poseban recept za uspjeh. Ovaj 75-godišnji holivudski veteran, s više od 200 filmskih i TV uloga iza sebe, uvijek pronalazi vrijeme za svoj omiljeni hobi - golf. Naime, svi njegovi ugovori uključuju klauzulu koja mu omogućava igranje golfa najmanje dva puta tjedno.

Za Jacksona golf nije samo hobi, već važan dio njegovog života, toliko da je postao uvjet za svaki projekt na kojem radi.

"U svakom ugovoru koji potpišem, mora biti upisana opcija igranja golfa dva puta tjedno", izjavio je 2017. godine. Iako su mnogi u šoku zbog takve privilegije, Jackson to smatra nužnim za održavanje zdravog balansa u svojem užurbanom rasporedu.

Njegova ljubav prema golfu dovela ga je do igranja s nekima od najpoznatijih osoba na svijetu, uključujući bivše američke predsjednike Billa Clintona i Donalda Trumpa.

Jackson objašnjava da mu golf savršeno odgovara jer je to igra koja zahtijeva samodisciplinu i preuzimanje odgovornosti.

"Volim golf jer je to idealna igra za jedinca poput mene. U ovoj igri preuzimate odgovornost za sve što učinite loše i dobivate sve zasluge za sve što učinite dobro", rekao je u intervjuu za CNN. Ova filozofija, čini se, odražava i njegov pristup karijeri - preuzimanje kontrole nad svojim postupcima i odlukama.

Težak igrač na setu

Osim što voli preuzimati odgovornost na golf terenu, Jackson priznaje da voli imati kontrolu i na filmskom setu. "Znam biti težak za neke redatelje", priznaje glumac, dodajući da ponekad jednostavno odbija snimiti dodatne kadrove. "Alergičan sam na dodatne kadrove i ponekad ću reći da nešto ne želim snimiti", otkrio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.