Saoirse Ronan i Paul Mescal glume u Amazonovom znanstvenofantastičnom trileru Foe

Screenshot: Youtube/Amazon Studios

AMAZON Studios objavio je prvi trailer za znanstvenofantastični triler Foe, u kojem glume Saoirse Ronan, koja je bila u filmu Ladybird, i Paul Mescal, poznat po filmu Aftersun. Film se bavi pitanjem ljudske prirode i umjetne inteligencije. 

Radnja filma Foe smještena je u 2065. godinu, a prati mladi bračni par, Henriettu (Ronan) i Juniora (Mescal), koji živi na izoliranoj farmi sve dok im život ne promijeni dolazak neočekivanog stranca (Aaron Pierre). Ovaj stranac otkriva da je Junior odabran za sudjelovanje u eksperimentu, zbog kojeg bi trebao provesti dvije godine u svemirskoj postaji koja kruži Zemljom. Kako se Henrietta ne bi osjećala usamljeno, s njom će za to vrijeme biti robotska verzija njenog muža. 

 

Film je adaptacija istoimenog bestselera Iaina Reida iz 2018. godine. Reid je također radio na scenariju za film uz redatelja Gartha Davisa, koji je režirao i Oscarom nominirani film Lion. 

Foe će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu u New Yorku, nakon čega će u listopadu imati svoju premijeru u kinima diljem svijeta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.