Saoirse Ronan ponuđena je uloga u MCU-u, ali više je privlači jedna druga franšiza

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

SAOIRSE Ronan nedavno je gostovala u podcastu Happy Sad Confused, tijekom kojeg je otkrila da joj je ponuđena uloga u jednoj od najpopularnijih modernih filmskih franšiza.

Nakon što ju je voditelj podcasta upitao je li joj ponuđena uloga Yelene Belove, posvojene mlađe sestre Natashe Romanoff, koju glumi Scarlett Johansson, Ronan je odgovorila: "Kako si čuo za to?"

Iako glumica nije htjela pričati o ulozi, Horowitz je njezin odgovor uzeo kao potvrdu da se skoro pojavila u Marvelovom filmskom svemiru (MCU).

Umjesto Ronan, Yelenu Belovu utjelovila je Florence Pugh, njezina kolegica iz filma Male žene. Yelena se prvi put pojavila u filmu Black Widow iz 2021. godine, nakon čega je postala antagonistica serije Hawkeye. Njezina priča nastavit će se u nadolazećem filmu Thunderbolts* koji dolazi u kina iduće godine.

Ronan je zainteresirana za jednu drugu franšizu

Ronan je u intervjuu izjavila da su Marvelovi filmovi sjajni, ali više ju privlači jedan drugi popularni serijal.

"Ne vidim se u Marvelu", izjavila je zvijezda filma Lady Bird, prenosi Entertainment Weekly. "Ne, radije bih glumila u filmovima o Bondu."

"Nemam ništa protiv Marvela i mislim da su to sjajni filmovi. Voljela bih glumiti u više visokobudžetnih filmova", dodala je. "Volim snimati nezavisne filmove, stvarno volim, ali znati da će film biti viđen, pogotovo u današnje vrijeme, pravi je privilegij."

Neki od najpoznatijih filmova u karijeri Saoirse Ronan bili su Iskupljenje (Atonement), Ljupke kosti (The Lovely Bones), The Grand Budapest Hotel, Lady Bird i Male žene (Little Women). Tridesetogodišnja glumica iza sebe već ima jedan Zlatni globus i četiri nominacije za Oscara. Ove godine gledat ćemo je u povijesnoj drami Blitz, koju je režirao Steve McQueen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.