Scarlett Johansson želi ponovno glumiti jednu od svojih najpoznatijih uloga

Foto: EPA

SCARLETT Johansson glumila je u brojnim filmovima, ali za mnoge jedna od njezinih najpoznatijih uloga bit će ona Crne udovice (Black Widow) iz Marvelovih filmova. Iako je priča njezinog lika u Marvelu završila filmom Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame), glumica se još jednom pojavila u ulozi 2021. godine u filmu Black Widow. 

Ipak, čini se kako Johansson, baš kao i mnogi obožavatelji, želi opet glumiti Natashu Romanoff, odnosno Crnu udovicu. Glumicu su nedavno tijekom premijere za film Transformers One pitali kojeg bi od svojih likova ponovno htjela glumiti i dodatno istražiti prošlost lika. Ona je odmah izdvojila Crnu udovicu i izrazila želju za dubljim prikazom odnosa s Hawkeyeom iz njihove prošlosti.

"Vjerojatno bih voljela istražiti više o priči Crne udovice. Voljela bih da smo prikazali više odnosa Hawkeyea i Crne udovice, barem dio toga. U Crnoj udovici vidimo samo neke rane dijelove njezina života", kratko je komentirala glumica.

 

Nakon što su u Marvelu ponovno vratili Roberta Downeyja Jr.-a, doduše kao dr. Dooma, a ne Iron Mana, obožavatelji Marvela misle da je moguće da se i Johansson vrati u poznati superherojski svijet.

Kako piše Movie Web, zahvaljujući putovanju kroz vrijeme i multiverzumu, varijante popularnih likova lako su dostupne. Iako ostaje za vidjeti postoji li uopće mogućnost da se tako nešto dogodi, s obzirom na to da i sama glumica smatra da bi se njezinim povratkom u nove filmove umanjila žrtva lika u posljednjem filmu Osvetnika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.