Sebastian Stan otkrio da je u karijeri očajnički želio samo dvije uloge

Foto: EPA

SEBASTIAN Stan trenutno je najpoznatiji po ulozi u filmu The Apprentice, u kojem je utjelovio mladoga Donalda Trumpa. Tijekom nedavnog gostovanja u podcastu Happy Sad Confused glumca su pitali postoje li neke uloge za koje je išao na audiciju i jako ih htio, ali na kraju nije dobio ulogu.

Kako izvještava Deadline, glumac je izdvojio dvije uloge te rekao da ih je obje "očajnički želio". Riječ je o ulogama u Star Treku i Green Lanternu. 

"Bilo je nekoliko uloga koje nisam dobio, a stvarno sam ih očajnički želio. No kapetan Kirk za J.J. Abramsa, to je bila jedna od prvih uloga kojima sam bio jako blizu. Sjećam se da sam bio jako, jako blizu, a imao sam i probno snimanje s njim u Paramountu. Moj menadžer me odveo na dodatno fotografiranje kako bih pokušao replicirati sve te fotografije Williama Shatnera samo da mu ih pošaljem, da vidi koliko nalikujem na njega, ali nisam dobio ulogu."

Uloga u filmu na kraju je pripala Chrisu Pineu, a još jedna uloga koju je htio bila je ona u filmu Green Lantern iz 2011. godine, u kojem je glavnu ulogu imao Ryan Reynolds.

"Green Lantern je bila još jedna uloga za koju sam imao probno snimanje. Sjećam se kad sam stigao, bili smo tamo ja, Justin Timberlake, Jared Leto, Ryan Reynolds i možda još jedna osoba. Pogledao sam te tipove i pomislio: 'Gotov sam! Nema šanse da ću ovo dobiti'", dodao je Stan.

Ipak, sada mu je drago što je tako ispalo jer smatra da se možda ne bi mogao dobro nositi s pritiskom slave. 

"Kad gledam unatrag, gotovo mi je drago što se to nije dogodilo. Ne znam bih li mogao podnijeti tu razinu pažnje kao neki od tih dečki", zaključio je glumac u podcastu.

Njegov najnoviji film The Apprentice biografski je film smješten u 1970-e u New Yorku i prikazuje rane dane Trumpove karijere. Kao drugi sin u imućnoj obitelji, Trump je oduvijek sanjao o uspjehu, ali svoje je ambicije počeo ostvarivati tek kad ga je pod svoje uzeo Roy Cohn, njujorški tužitelj koji je radio za senatora Josepha McCarthyja.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.