Selma Blair otkrila je koja dva filma nikada ne preskače kada su na televiziji

Foto: EPA

SELMA Blair, zvijezda filmova Plavuša s Harvarda (Legally Blonde) i Hellboy, nedavno je posjetila dodjelu Fashion Media Awards koju svake godine organizira portal The Daily Front Row. Glumica je tijekom dodjele dala intervjuu za časopis People u kojem se prisjetila filmova s početka svoje karijere.

Dva filma u kojima je glumila, a koje još uvijek voli gledati, Okrutne namjere (Cruel Intentions) i Plavuša s Harvarda.

Okrutne namjere, drama o bogatim tinejdžerima iz New Yorka, inspirirana romanom Les liaisons dangereuses autora Pierrea Choderlosa de Laclosa, ove je godine proslavila 25. godišnjicu. Blair, koja je u filmu utjelovila naivnu Cecile Caldwell, tijekom intervjua je prvo pohvalila kostimografkinju Denise Wingate, a zatim i sami film.

 

"Bio je to jedan od najljepših filmova", izjavila je Blair. "Još uvijek se dobro drži. Izdržao je test vremena. Volim ga i volim cijelu glumačku postavu tog filma."

"Uvijek ću ga pogledati. Mislim, neću ga sama tražiti i početi gledati, ali ako je televizija upaljena i čujem ga u pozadini, nikada ga neću ugasiti", dodala je.

Isto mišljenje dijeli i prema komediji Plavuša s Harvarda, u kojoj je utjelovila Vivian - suparnicu, i kasnije najbolju prijateljicu, protagonistice Elle Woods (Reese Witherspoon).

"Nikada ne gasim ni Plavušu s Harvarda", objasnila je. "Jer je film tako sretan. Glumci imaju odličnu energiju i prekrasni su, i bila sam tako uzbuđena zbog tog filma."

Blair se također nada da će mlađa generacija ponovo otkriti filmove iz 90-ih i ranih 2000-ih te uživati u njima.

"Nadam se da će se ti filmovi vratiti u modu. Mama mi je uvijek govorila: 'Sve se uvijek vraća u modu'", izjavila je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.