Shrek 5 uskoro u kinima? Iz DreamWorksa najavili okupljanje originalne postave

Foto: Dreamworks

SUDEĆI prema napisima stranih medija, čini se da bismo uskoro u kinima mogli gledati peti dio sage o Shreku.

Da bi se Shrek mogao vratiti na ekrane, počelo se špekulirati zbog završne scene u animiranom filmu Mačak u čizmama: Posljednja želja, a sada je Chris Meledandri, osnivač i izvršni direktor tvrtke Illumination te šef DreamWorksa, rekao za Variety da je proces ponovnog okupljanja originalne postave započeo.

 

"Očekujemo da će se glumačka ekipa vratiti. Razgovori sada počinju, a čini se da među njima postoji ogroman entuzijazam", otkrio je.

Oglasio se i Eddie Murphy

Prošlo je dosta vremena otkako smo gledali film o Shreku, ne uključujući spin-offove Mačka u čizmama, a Meledandri se želi pobrinuti da gledatelji budu zadovoljni.

"Proces je takav da gledate koji su ključni elementi koje je publika voljela i dajete sve od sebe da poštujete te ključne elemente," objasnio je.

"A onda naporno radite na izgradnji elemenata priče i novih likova koji vas vode na potpuno nova mjesta. Izvorna glumačka postava veliki je dio toga."

Eddie Murphy nedavno je u intervjuu rekao da se raduje povratku ulozi Magarca.

"Znate, radili su filmove o Mačku u čizmama. Mislio sam: 'Trebali su snimiti film o Magarcu. Magarac je smješniji od Mačka u čizmama.' Mislim, volim Mačka u čizmama, ali on nije smiješan kao Magarac", rekao je ranije ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.