Službeno je: Anne Hathaway glumit će u novom nastavku Princezinih dnevnika

Screenshot: YouTube/Walt Disney Pictures

Anne Hathaway ponovno će utjeloviti princezu Miju Thermopolis. Glumica je u objavi na svom Instagramu napisala: "Čuda se događaju" i potvrdila da radi na trećem filmu serijala Princezini dnevnici.

Prvi film Princezini dnevnici izašao je 2001. godine, a uloga tinejdžerice koja doznaje da je princeza dalekog kraljevstva donijela je tada 19-godišnjoj glumici svjetsku slavu. Prvi film temeljio se na istoimenom romanu Meg Cabot. Režirao ga je Garry Marshall, a napisala Gina Wendkos.

Marshall je režirao i film Princezini dnevnici 2, čiji su scenarij pisali Wendkos i Shonda Rhimes, kreatorica Uvoda u anatomiju.

Deadline je jučer potvrdio da će film Princezini dnevnici 3 režirati Adele Lim. Lim je režirala animirani film Raya i posljednji zmaj i komediju Joy Ride. Osim toga, napisala je i producirala serije One Tree Hill i Lethal Weapon, a uz to je radila i na scenariju za blockbuster Suludo bogati Azijci. Scenarij za film piše Flora Greeson.

Hathaway smo ove godine imali priliku vidjeti u romantičnoj komediji The Idea of You, u kojoj je glumila uz Nicholasa Galitzinea.

Uz novi nastavak Princezinih dnevnika, oskarovka će glumiti i u nastavku još jednog klasika iz 2000-ih, kultnog filma Vrag nosi Pradu.

Princezine dnevnike 3 producirat će Debra Martin Chase. Izvršni producenti su Naia Cucukov i Melissa Stack. 

Trenutno nije poznato hoće li se u novom filmu pojaviti i ostatak originalne glumačke postave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.