Službeno je: Ovi poznati likovi iz serije će se pojaviti u filmu o Peaky Blindersima

Screenshot: Youtube

POČETKOM mjeseca službeno je objavljeno da je započelo snimanje filma Peaky Blinders. Osim novih lica koja će se Cillianu Murphyju pridružiti u projektu, iz Netflixa su otkrili i neke glumce iz serije koji će reprizirati uloge.

U objavi na društvenim mrežama, iz Netflixa su potvrdili da se u svijet Peaky Blindersa vraćaju Stephen Graham kao Hayden Stagg, Sophie Rundle kao Ada Shelby, Ned Dennehy kao Charlie Strong, Packy Lee kao Johnny Dogs i Ian Peck kao Curly. Otkrili su i jedno novo ime koje se pridružuje postavi, a to je Jay Lycurgo.

PEAKY NEWS: Familiar faces returning to the world of Peaky Blinders for the upcoming Netflix film will include Stephen...

Objavljuje NetflixPetak, 11. listopada 2024.

Podsjetimo, osim ovih glumaca, ranije je otkriveno kako će se Murphyju na setu pridružiti i poznati glumci Rebecca Ferguson, Barry Keoghan te Tom Roth. Zasad nije poznato hoće li se postavi filma pridružiti i Tom Hardy, koji je u više sezona glumio Alfieja Solomonsa. Glumac je čak i izrazio želju za repriziranjem uloge, ali zasad nema službene potvrde da će glumiti u filmu.

U filmu će Cillian Murphy i tvorac serije Steven Knight opet udružiti snage, a Knight će biti jedan od producenata, uz Murphyja, Caryn Mandabach i Guya Heeleyja. Izvršni producenti su Tom Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason. Film će biti snimljen u suradnji s BBC Filmom, a radnja bi trebala biti smještena u doba Drugoga svjetskog rata.

By order of the Peaky Blinders... Tommy Shelby is back. Cillian Murphy and Steven Knight are reunited on set as production officially starts on the upcoming Netflix film.

Objavljuje NetflixPonedjeljak, 30. rujna 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.