Snima se još jedna adaptacija romana Joa Nesboa. Evo koji su detalji zasad poznati

Foto: Profimedia

NA PRIME Video krajem rujna dolazi kriminalistička drama Killer Heat, koja je nastala u režiji Philippea Lacôtea i produkciji Brada Westona. Temelji se na kratkoj priči Joa Nesbøa pod nazivom The Jealousy Man. Iako zasad nije objavljen trailer, na društvenim mrežama Prime Videa nedavno su objavljene prve fotografije sa seta koje prikazuju glavne glumce.

Kako prenosi Collider, radnja Killer Heata prati detektiva i američkog iseljenika Nicka Balija (Joseph Gordon-Levitt) koji je unajmljen kako bi istražio smrt Lea Vardakisa (Richard Madden). Istaknuti brodovlasnik preminuo je na Kreti, ali njegova šogorica Penelope Vardakis (Shailene Woodley) vjeruje da njegova smrt nije bila nesreća, kako tvrde policijski izvještaji. 

Nick mora otkriti istinu kopajući po mračnim stvarnostima koje se skrivaju ispod površine. Tijekom istrage otkrit će zastrašujući utjecaj obitelji Vardakis u Grčkoj i gorčinu koja se nalazi u svima njima i oko njih. 

Jo Nesbø jedan je od glavnih scenarista koji adaptiraju film, a velika glumačka imena potvrđuju da obožavatelje kriminalističkog žanra očekuje prava poslastica. Gordon-Levitt poznat je po radu na projektima Početak (Inception), Nož u leđa, Vitez tame: Povratak i Odbjegli Django.

Shailene Woodley gledateljima je poznata po ulogama u Krive su zvijezde, Podivljalo more, trilogiji Različita i seriji Male laži. Zvijezda Igre prijestolja Richard Madden još je glumio u seriji Tjelesni čuvar, Medic, ali i filmovima 1917, Eternals i drugim projektima. 

Film stiže na Prime Video 26. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.