Snima se novi Predator, poznato je tko će igrati glavnu ulogu

Screenshot: YouTube/20th Century/Foto: EPA

NADOLAZEĆI nastavak legendarne znanstvenofantastične franšize Predator, nazvan Badlands, pronašao je glavnu zvijezdu. Prema Deadlineu, Elle Fanning trenutno je u pregovorima za glavnu ulogu u filmu koji režira Dan Trachtenberg.

Trachtenberg je napisao scenarij za novi nastavak franšize uz scenarista Patricka Aisona. Studio 20th Century još uvijek nije podijelio sadržaj radnje, a nije poznato ni kada će film imati premijeru.

Posljednji nastavak Predatora bio je film Prey iz 2022. godine, koji je oduševio i kritičare i obožavatelje popularne franšize. 20th Century planira snimiti i nastavak filma Prey, u kojem bi zvijezda originalnog filma Amber Midthunder trebala ponoviti ulogu.

Redatelj je tražio poznate glumce za Badlands

Trachtenberg je za novi film tražio već poznate glumce, a kada su producenti doznali da je Fanning velika obožavateljica franšize, odlučili su dogovoriti sastanak s njom. Glumica je pokazala velik interes za projekt, nakon čega joj je ponuđena glavna uloga.

Fanning se proslavila ulogama u blockbusterima Maleficent i Maleficent: Mistress of Evil, a 2011. godine glumila je u znanstvenofantastičnom filmu Super 8, redatelja J. J. Abramsa.

Screenshot: YouTube/Hulu

Mnogi fanovi znaju je i po ulozi Katarine Velike u televizijskoj seriji The Great, koja se prestala prikazivati prošle godine. Fanning je za svoju izvedbu dobila nominaciju za Emmyja.

Ako sve pođe po planu, studio 20th Century počet će snimati Badlands krajem ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.