Snimat će se i četvrta sezona Witchera na Netflixu, ali bez Henryja Cavilla

Foto: Netflix

UOČI treće sezone Netflixove adaptacije The Witcher stigla je potvrda da će se snimati i četvrta sezona, ali s ogromnom promjenom - glumac Henry Cavill povlači se iz uloge Geralta, a zamijenit će ga Liam Hemsworth.

Na svojim profilima na Instagramu dvojica glumaca oglasili su se o ovoj promjeni. Cavill je izjavio kako je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama", ali potvrdio je da će medaljon i mačeve odložiti za četvrtu sezonu.

"Umjesto mene, sjajan gospodin Liam Hemsworth preuzet će plašt Bijelog vuka. Poput najvećih likova iz knjiga, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom utjelovljujući Geralta i s entuzijazmom gledam na Liamovu interpretaciju ovog najfascinantnijeg čovjeka. Dragi gospodine Liam, ovaj lik ima prekrasnu dubinu, uživajte u ronjenju i promatranju onoga što pronađete."

Oglasio se i Hemsworth

Hemsworth se također javio na Instagramu te je objavio kako je i prije bio obožavatelj Witchera, ali i Cavilla. Poručio je kako jedva čeka igrati Geralta iako je svjestan da mora ispuniti velika očekivanja.

"Henry Cavill je bio nevjerojatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde i dopušta mi da preuzmem oštrice Bijelog vuka u sljedećem poglavlju njegove avanture. Henry, godinama sam tvoj obožavatelj i nadahnulo me ono što si donio ovom voljenom liku. Možda moram ispuniti velika očekivanja, ali uistinu sam uzbuđen što ću zakoračiti u svijet The Witchera."

Cavill je ranije ovog tjedna najavio da se vraća ulozi Supermana u DC-jevom kinematografskom svemiru, kao što je gotovo potvrđeno njegovim pojavljivanjem u Black Adamu.

"Htio sam pričekati da prođe vikend prije nego što ovo objavim jer sam vam želio dati priliku da gledate Black Adam. Sada kada vas ima mnogo, želim to učiniti službenim: vraćam se kao Superman. Hvala vam na podršci i strpljenju. Obećavam da neće biti uzalud", rekao je Cavill na Instagramu.

Snimanje treće sezone The Witcher počelo je ranije ove godine, a snimana je i u Hrvatskoj. Planirano je da će se početi emitirati na Netflixu u ljeto 2023.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.