Sony je pronašao svoje Beatlese: Ova četiri glumca utjelovit će legendarni bend

Foto: EPA

STUDIO Sony Pictures pronašao je glavne glumce za četiri nadolazeća biografska filma o legendarnom glazbenom sastavu - Beatlesima. Filmove produciraju Sony Pictures Entertainment i Neal Street Productions.

Sva četiri filma režirat će Sam Mendes, redatelj filmova American Beauty, Skyfall, Spectre i 1917. Mendes je otkrio da će filmovi biti povezani te da će ispričati istu priču, ali iz različitih perspektiva - svaki član Beatlesa dobit će vlastiti film.

Holivudski insajder Jeff Sneider otkrio je da će glavne uloge u filmovima igrati Harris Dickinson, Paul Mescal, Barry Keoghan i Charlie Rowe, prenosi Comicbook.

Harris Dickinson kao John Lennon

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/@johnlennon

Harris Dickinson proslavio se ulogom Johna Paula Gettyja III. u FX-ovoj seriji Trust. Od tada smo ga mogli gledati u filmovima Maleficent: Mistress of Evil, The King’s Man, Where the Crawdads Sing i The Iron Claw. Mladi glumac uskoro će se pojaviti u erotskom trileru Babygirl, u kojem igra jednu od glavnih uloga uz Nicole Kidman.

Paul Mescal kao Paul McCartney

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/@PaulMcCartney

Paul Mescal trenutno je jedan od najtraženijih mladih glumaca u Hollywoodu. 28-godišnjak iza sebe već ima jednu nominaciju za Oscara. Proslavio se ulogom u seriji Normal People, za koju je dobio nagradu BAFTA. Neki od najznačajnijih filmova u njegovoj karijeri su Aftersun i All of Us Strangers. Ove godine gledat ćemo ga u Gladijatoru II, redatelja Ridleyja Scotta.

Barry Keoghan kao Ringo Starr

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/@ringostarr

Kao i Mescal, Barry Keoghan je još jedna zvijezda u usponu. Irski glumac iza sebe ima dvije nominacije za Zlatni globus i jednu nominaciju za Oscara. Glumio je u filmovima Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer, Eternals i The Banshees of Inisherin, koji mu je donio nagradu BAFTA. Prošle godine zaludio je internet svojom izvedbom u hit-filmu Saltburn.

Charlie Rowe kao George Harrison

Foto: Instagram/@charlierowe/Screenshot: YouTube/@GeorgeHarrisonOfficial

Engleski glumac Charlie Rowe počeo je glumiti kada je imao samo šest godina. Kao dijete glumio je u filmovima Never Let Me Go i The Golden Compass te u seriji Neverland. Prije pet godina igrao je sporednu ulogu u hvaljenom biografskom filmu Rocketman. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.