Stephen King još nije prebolio ukidanje ove serije, na X-u je zatražio novu sezonu

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Paramount+

STEPHEN King na X-u traži obnovu popularne horor serije Evil, koja je ukinuta u veljači ove godine. Serija Evil počela se prikazivati 2019. na televizijskom kanalu CBS, prije nego što je prebačena na streaming servis Paramount+, gdje je ukinuta nakon četvrte sezone. Posljednja epizoda serije izašla je 22. kolovoza.

Seriju Evil hvalili su i kritičari i publika, bilo zbog zanimljive priče ili odlične kemije između troje glavnih glumaca - Katje Herbers, Mikea Coltera i Aasifa Mandvija. Jedan od velikih obožavatelja Evila je i King, koji je u prošlotjednom intervjuu za PBS rekao: "Na servisu Paramount+ postoji serija nazvana Evil, koja mi se sviđa. Sjajna je. Zabavna je, duhovita i jako, jako pametna."

Poznati autor jučer je preko X-a zamolio Paramount+ da obnovi seriju za novu sezonu, a u tome ga je podržala i Herbers, zvijezda serije.

Što je Evil?

Serija Evil je psihološki horor koji istražuje porijeklo zla. Priča prati skeptičnu forenzičku psihologinju Kristen Bouchard (Herbers), koja ne vjeruje u demone i nadnaravne pojave, Davida Acostu (Colter), bivšeg ratnog reportera koji želi postati katolički svećenik, i Bena Shakira (Aasif Mandvi), ateista koji ne voli religiozne institucije i koji za svaku nadnaravnu pojavu ima znanstveno objašnjenje.

Nakon što ih unajmi Crkva, njih troje trebaju istražiti svaki nadnaravni događaj kako bi otkrili postoji li logično objašnjenje za ono što se dogodilo ili iza svega stoji neka viša sila.

 

Neki od glumaca koje smo mogli gledati u sporednim ulogama su Kurt Fuller, Marti Matulis, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp, Christine Lahti, Michael Emerson, Ashley Edner i Andrea Martin.

Seriju su kreirali supružnici Michelle i Robert King, koji su radili na hit-serijama The Good Wife i The Good Fight.

Robert King je u intervjuu za Deadline rekao da su mogli snimiti još dvije sezone serije, ali nisu imali sreće s timingom. Uz prošlogodišnji štrajk glumaca i scenarista, Paramount je odlučio ukinuti seriju, a popularnost joj je porasla tek nakon što su već donesene te odluke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.