Steve Buscemi otkrio s kojim mu je redateljima bilo najljepše raditi

Screenshot: YouTube

Steve Buscemi poznat je po specifičnoj fizičkoj pojavi, no njegovo priznanje kao glumca temelji se na njegovom glumačkom talentu. Nakon što je ostvario uloge u filmovima Parting Glances i Tajanstveni vlak, Buscemi je ulogom u Tarantinovima Psima iz rezervoara postao prepoznat kao pravi talent.

Nakon toga glumac je radio s velikim redateljima, kao što su Jim Jarmusch, braća Coen i Quentin Tarantino. Posebno je istaknuo njihovu važnost za svoju karijeru.

"Jarmusch, braća Coen i Tarantino neki su od mojih najdražih redatelja. S njima sam puno naučio", rekao je za Film Comment.

Suradnja s Alexandrom Rockwellom na filmu In the Soup također je bila ključna za Buscemija. 

"Rad na filmu In the Soup naučio me puno o odgovornosti i koliko povjerenja redatelji mogu dati glumcima. Rockwell mi je stvarno omogućio da stvorim tog lika zajedno s njim", otkrio je.

Pohvalio je i Roberta Altmana s kojim je radio na filmu Kansas City. Opisujući Altmana, rekao je: "Stvorio je atmosferu na setu u kojoj smo se svi osjećali kao da smo zajedno u tome. Rekao mi je da mu nije bitna zarada, već da film bude uspješan prema našim uvjetima. Nikada to nisam zaboravio."

Često se uspjeh glumca može procijeniti prema redateljima s kojima surađuje. U Buscemijevom slučaju vidimo da je radio s nekim od najistaknutijih imena u filmskoj industriji, čime je potvrdio svoj talent i svestranost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.