Stigao je film sa Zacom Efronom i Nicole Kidman, ljudi komentiraju samo jedno

Screenshot: Youtube

AKO ste ljubitelj romantičnih komedija, A Family Affair vjerojatno nećete propustiti. Film sa Zacom Efronom i Nicole Kidman stigao je na Netflix i odmah se svrstao na prvo mjesto ljestvice najgledanijih naslova u Hrvatskoj, iako na IMDB-ju ima samo 5.5 od 10 zvjezdica.

U filmu 56-godišnja Kidman ima burnu aferu sa šefom svoje kćeri, kojeg glumi Efron (36). Jedna scena pokazuje kako australska glumica gurne glumca na krevet, gdje joj on strgne majicu. "Čekao sam te vječno", kaže on bez daha dok se svlače i strastveno ljube.

 

Unatoč 18+ scenama, gledatelji su zatečeni nečim drugim. Na društvenim mrežama ne prestaju komentirati izgled slavnog glumca.

"Što se dogodilo s licem Zaca Efrona? Je li stavio filere? Izgleda kao da ima 50 godina", "Valjda nisam jedina koja misli da Zac Efron izgleda čudno s ovim licem? Ne mogu se koncentrirati na film", "Zaboga, što je radio s licem?", "Zašto bi si netko s tako divnim licem to napravio?", "Izgleda kao Joker", neki su od komentara na X-u.

U rujnu 2022. u intervjuu za časopis People Efron je rekao da je 2013. slomio čeljust, zbog čega su mu se mišići na licu i čeljusti povećali. Mnogi ne vjeruju toj priči i smatraju da se podvrgnuo estetskim zahvatima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.