Stigao je trailer za dokumentarac o Christopheru Reeveu, ljudi pišu: On je heroj

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

STUDIO Warner Bros. Pictures jučer je objavio službeni trailer za dugoočekivani dokumentarni film Super/Man: The Christopher Reeve Story, koji su režirali Ian Bonhôte i Peter Ettedgui. Na filmu su radile produkcijske kuće Words + Pictures, Passion Pictures i Misfits Entertainment.

 

Film prati život glumca i aktivista Christophera Reevea od ranih dana njegove karijere do svjetske slave koju je stekao ulogom Supermana. Reeve je prvi put odjenuo Supermanovo odijelo 1978. godine, a popularnog superheroja glumio je sve do 1987.

U središtu dokumentarca je Reeveova tragična nesreća 1995. godine, kada je nakon pada tijekom jahanja ostao paraliziran od vrata naniže. Iako je u početku bio depresivan zbog nesreće, Reeve je pronašao snagu u aktivizmu i ostatak života proveo je boreći se za prava osoba s invaliditetom.

Dokumentarac će također prikazati njegov odnos s obitelji i najboljim prijateljem Robinom Williamsom.

Obožavatelji su oduševljeni

Obožavatelji Christophera Reevea oduševljeni su trailerom za dokumentarac, koji je u manje od jednog dana skupio gotovo dva milijuna pregleda.

"Bio je Superman, i u stvarnom životu i na velikom platnu. Počivaj u miru, legendo", napisao je jedan obožavatelj na YouTubeu.

"Jako tužna priča, ali znam da će ovaj dokumentarac odati počast njegovoj ostavštini", dodao je jedan korisnik Reddita.

"On je heroj", napisao je treći, dok je četvrti dodao: "Ne mogu ni pogledati trailer do kraja jer ne želim da me kolege vide kako plačem."

Dokumentarni film Super/Man: The Christopher Reeve Story imao je premijeru na Filmskom festivalu Sundance u siječnju ove godine, gdje je oduševio kritičare. U odabrana kina dolazi 21. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.