Stigao je trailer za najveću Amazonovu seriju. Fanovi: Izgleda bolje od prve sezone

Screenshot: Youtube

NIJE tajna da je serija Rings of Power jedna od najvećih Amazonovih produkcija ikada. Druga sezona snimala se prošle godine, usred štrajka scenarista, a sada je konačno objavljen trailer koji možete pogledati u nastavku.

Radnja serije Rings of Power smještena je u Drugo doba Međuzemlja - tisuće godina prije događaja iz filmova i romana Lord of the Rings. Od vilenjaka koji su u iskušenju da osjete moć prstenova koje im nudi mračni gospodar do nevjerojatnih saveza između bandi njegovih napuštenih trupa, čini se da nova sezona donosi puno zapleta.

Uzbuđeni obožavatelji nakon objave trailera komentirali su na YouTubeu: "Izgleda puno bolje od prve sezone."

Drugu sezonu serije produciraju kreatori i izvršni producenti Payne i McKay, uz izvršne producente Lindsey Weber, Calluma Greenea, Justina Doblea, Jasona Cahilla i Gennifer Hutchison te koproducente Charlotte Brӓndström, Kate Hazell, Helen Shang, Andrewa Leeja, Matthewa Penry-Daveya i Clare Buxton.

Premijera Rings of Power zakazana je za 29. kolovoza, kada će izaći tri epizode, a nakon toga svaki će tjedan biti objavljena po jedna epizoda. Serija će imati ukupno osam epizoda, što znači da ćemo je gledati do listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.