Stigao novi trailer za TV prednastavak Dine. Ljudi pišu da ne mogu dočekati premijeru

Screenshot: Youtube/Max

NA SLUŽBENOM YouTube kanalu Maxa objavljen je novi trailer za televizijsku seriju Dina: Proročanstvo (Dune: Prophecy). Trailer je u jednom danu pogledan više od milijun i četiristo tisuća puta, a mnogi obožavatelji ovog svijeta jedva čekaju premijeru serije.

Radnja ove serije odvija se 10 tisuća godina prije radnje filmova koje režira Denis Villeneuve. Priča prati korijene sestrinstva Bene Gesserit, predvođenog sestrama Harkonnen, koje u seriji glume Emily Watson i Olivia Williams. Serija je inspirirana romanom Sestrinstvo Dine, koji su napisali Kevin J. Anderson i Brian Herbert, stariji sin Franka Herberta, autora svjetski popularnih romana iz serijala Dina.

Uz ove glumice, u seriji se pojavljuju i Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Jade Anouka, Aoife Hinds, Chris Mason, Tabu i Shalom Brune-Franklin, koji će se pojaviti u svim epizodama serije.

Baš kao i prvi trailer koji je u četiri sata od objave pogledan više od pola milijuna puta, drugi trailer je u jednom danu također ostvario veliku gledanost, kao i pozitivne komentare uzbuđenih obožavatelja.

"HBO pokazuje svima drugima kako napraviti genijalan trailer", "Nikad nisam brže kliknuo na video kao na ovaj. Jako sam uzbuđen oko ove serije", "Ovo mi već po traileru izgleda da bi moglo biti bolje od puno drugih televizijskih serija koje su nastale nakon filmova", "Ne mogu vjerovati kakvi sve fantastični glumci sudjeluju u ovome. Bit će užitak gledati seriju", neki su od komentara ispod objavljenog trailera.

Serija će ukupno imati šest epizoda, a nova epizoda prikazivat će se svake nedjelje. Prva epizoda na Maxu imat će premijeru 27. studenog ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.