Stigla je Crna vučica, nova poslastica za ljubitelje trilera

Foto: Press

"ZABORAVI sve što znaš o trilerima. Pronađi tiho i udobno mjesto. Priguši svjetla i zakorači u Ponor."

Tako se zove prvo poglavlje hit-romana Crna Vučica, nastavka književne senzacije Crvena kraljica jednog od najpopularnijih španjolskih pisaca i novinara Juana Gómeza-Jurada, u prijevodu Ivane Jandras-Szekeres.

Juan Gómez-Jurado zaludio je svijet Crvenom kraljicom, trilerom iz podzemlja Madrida koji je Amazon Prime ekranizirao u istoimenu uspješnu TV seriju. Koktel akcije, misterija i strave romanu je osigurao milijune obožavatelja diljem svijeta i francusku nagradu Cognac za najbolji strani roman. Crvena kraljica pomaknula je granice žanra, a Crna Vučica pretvorila ga je u najuzbudljiviji vlak smrti.

Antonia Scott, središnja figura tajnog policijskog projekta Crvena kraljica i najinteligentnija žena na svijetu, ima novi zadatak. Kad u vili na jugu Španjolske bude smaknut ruski gangster Jurij Voronin, Antonia i karizmatični policijski inspektor Jon Gutiérrez morat će pronaći njegovu trudnu suprugu Lolu koja je jedva pobjegla ubojicama. Postoji samo jedan problem: Lola ima dijabetes i pod hitno treba injekciju inzulina, a za petama joj je jeziva Crna Vučica, plaćeni ubojica iz tajnog programa KGB-a...

Antonia Scott, nevjerojatna kombinacija Lisbeth Salander i Sherlocka Holmesa, u Crnoj Vučica napokon je pronašla dostojnu protivnicu. Može li je pobijediti i pod koju cijenu?

Novi roman Juana Gómeza-Jurada poprskan je krvlju, začinjen humorom i naelektriziran napetošću koja će vas držati na vrhovima prstiju do samoga kraja. Ne zaboravite disati. Crnu Vučica možete pronaći u Knjižari Fraktura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.