Stiže bizarna serija o ženi koja je devet godina imala dečka kojeg nije vidjela uživo

Screenshot: Youtube

Obožavatelji zamršenih priča šokirali su se ispoviješću Kirat Assi, 43-godišnje Britanke koja je skoro cijelo desetljeće imala dečka kojeg nikad nije vidjela uživo. Assi je prije dvije godine u podcastu Sweet Bobby ispričala svoju priču koja je sada pretočena u dokumentarnu seriju koja uskoro izlazi na Netflixu.

Assi je na internetu upoznala liječnika Bobbyja Jandu. Njihova komunikacija prvo je bila na prijateljskoj bazi, a onda je prerasla u ljubav. Par je svakodnevno razgovarao telefonom, čak su i na taj način vodili ljubav.

"Bobby je s vremenom postao opsesivan i kontrolirao me. Pričao mi je da je nekoliko puta bio upucan, bio je uključen u program zaštite svjedoka i bolovao je od tumora na mozgu", prisjeća se Assi.

Zbog stresa Assi je počela patiti od bolova u prsima i dobila je otkaz.

"Ono što mi se dogodilo je luda priča. Ne možete to ni zamisliti. Govorimo o deset godina mog života", govori Assi u traileru za seriju koja izlazi 16. listopada.

Prevara je razotkrivena tek kada je frustrirana Assi bila prisiljena unajmiti privatnog detektiva koji ju je suočio s bizarnom i jezivom istinom. Vjeruje se da je ova priča jedan od najdugotrajnijih i najsloženijih slučajeva catfishinga (lažnog predstavljanja na internetu) koji je izašao na vidjelo jer je prevara uključivala stvaranje ne samo jedne osobe već cijele zajednice.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.