Stiže crna komedija o kući iz snova koja bi mogla biti noćna mora

Screenshot: Youtube

12. prosinca na Netflix stiže serija No Good Deed. Crna komedija prati tri obitelji koje se natječu za kupnju iste kuće u Los Angelesu prije nego što shvate da bi ta kuća iz snova zapravo mogla biti dom iz noćne more.

Glumačku ekipu predvode Emmyjem nagrađeni glumci Lisa Kudrow i Ray Romano, a pojavljuju se Linda Cardellini, Luke Wilson, Teyonah Parris, O-T Fagbenle, Abbi Jacobson, Poppy Liu, Denis Leary, Matt Rogers, Anna Maria Horsford, Kate Moennig, Linda Lavin i Wyatt Aubrey.

O čemu se radi u seriji?

Romano glumi Paula Morgana, muškarca pod stresom i pred bankrotom koji očajnički želi otići u mirovinu, otplatiti svoje dugove i pobjeći iz Los Angelesa. Misli da je prodaja njegove prekrasne kuće u Los Felizu rješenje za sve njegove probleme, ali ga pogreške iz prošlosti nastavljaju proganjati.

Paulova supruga Lydia Morgan (Kudrow) vrlo je talentirana pijanistica. Ona je odana Paulu, ali izbezumljena je idejom o prodaji njihove kuće u Los Felizu, mjestu punom sretnih uspomena i mračnih tajni.

Serija se sastoji od osam polusatnih epizoda i prati tri obitelji koje se nadmeću za kupnju vile Morganovih iz 1920-ih, za koju misle da će riješiti sve njihove probleme. Dok se Lydia i Paul bore da sakriju mračne i opasne tajne, počinju shvaćati da od prošlosti mogu pobjeći jedino ako se suoče s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.