Stiže druga sezona Netflixovog kriminalističkog trilera temeljenog na stvarnoj priči

Foto: Press

JOŠ jedna uspješnica producenta Ryana Murphyja dobiva drugu sezonu. Riječ je o seriji The Watcher (Promatrač) koja je na Netflixu premijerno prikazana 13. listopada, piše Digital Spy.

The Watcher je kriminalistički triler koji prepričava istinitu priču iz 2014. godine. Prati selidbu obitelji Brannock u naizgled idilično predgrađe New Jerseyja. Međutim, situacija u novom susjedstvu postane sumnjiva kada obitelj krene dobivati prijeteća pisma od osobe koja sebe naziva "promatračem". 

 

Kako se povećavao broj prijetećih poruka, tako je rasla i obiteljska paranoja, a članovi obitelji pokušavali su otkriti tko im šalje pisma. O dolasku nove sezone oglasila se Bela Bajaria, jedna od Netflixovih direktorica.

Nastavit će pričati priče o Promatraču

"Publika se ne može maknuti od Dahmera i Promatrača. Kreativni tim Ryana Murphyja i Iana Brennana koji je radio na Dahmeru, uz to i Eric Newman koji je radio na Promatraču, majstorski su pripovjedači koji su osvojili publiku diljem svijeta", rekla je Bela.

"Uzajamna snaga ove dvije serije rezultat je Ryanova posebnog originalnog glasa koji je stvorio kulturološke senzacije i oduševljeni smo što ćemo nastaviti pričati priče o svjetovima Promatrača i Dahmera", dodala je.

Govoreći nedavno o završetku prve sezone Promatrača, zvijezda Naomi Watts otkrila je da glumačka ekipa nije znala kako će ići tijek snimanja.

"Pokušavali smo složiti priču u stvarnom vremenu. Puno je misterija za nas, ali to zapravo samo povećava uzbuđenje. Nije to bilo loše. Bio je samo djelić iskustva koji ga je učinio misterioznijim i zabavnijim, pretpostavljam", rekla je.

I Dahmer dobiva nastavke

Nakon velikog uspjeha serije Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story Netflix je objavio vijest o nastavku ove serije koja će dobiti još najmanje dvije sezone.

 

Međutim, sljedeće dvije sezone neće pratiti ubojstva Jeffreyja Dahmera, nego će se fokusirati na "druge monstruozne figure koje su utjecale na društvo". Iz Netflixa nisu otkrili tko će biti predstavljen u novim sezonama, no obožavatelji nagađaju da bi mogli uključiti Teda Bundyja ili Johna Waynea Gacyja. Datumi za nove sezone serija još nisu objavljeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.