Stiže nova Netflixova serija o vampirima, nazivaju je homoseksualnim Twilightom

Screenshot: Youtube

NOVA Netflixova serija First Kill koja izlazi 10. lipnja već je izazvala oduševljenje korisnika na društvenim mrežama koji je nazivaju "homoseksualnim Twilightom".

First Kill prati zabranjenom ljubavnu priču između vampira i lovca na vampire, a glavne uloge tumače Sarah Catherine Hook i Imani Lewis. Nedavni trailer za seriju prikazuje Hook i Lewis kako se ljube u krevetu, a njegovo objavljivanje zaintrigiralo je korisnike Twittera.

"Gej-Sumrak fanovi... First Kill je za nas", napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: "Bože, zamisli da smo tada imali First Kill umjesto Twilighta... moje bi malo gej srce eksplodiralo".

"First Kill tijekom mjeseca ponosa je najbolja stvar koju sam mogla poželjeti", napisala je treća korisnica.

First Kill se prvi put pojavio kao kratka priča u Vampires Never Get Old: Tales with Fresh Bite, zbirci vampirskih priča objavljenoj 2020. godine. Netflixov kratki sažetak serije glasi: "Zaljubljivanje je teško za tinejdžerice Juliette i Calliope: jedna je vampir, druga je lovac na vampire - i oboje su spremne za prvo ubojstvo."

"Tko od nas nije bio u rovovima srednje škole, pokušavao se snaći na znojnim i pretrpanim zabavama, mijenjajući dinamiku prijateljstva, imao neugodnu prvu simpatiju i obiteljsku dužnost ubiti spomenutu simpatiju? Za tinejdžersku vampiricu Juliette (Sarah Catherine Hook) i lovicu na vampire Calliope (Imani Lewis) ovi su prioriteti na prvom mjestu", nastavlja se u sinopsisu.

 

"Juliette se suočava sa sve većim pritiskom da prvi put ubije i ustoliči se u svojoj obitelji vampira. Ne može, a da ne usmjeri pogled na Cal, tajanstvenu, prekrasnu novu djevojku koja slučajno potječe iz jednako cijenjene lovačke obitelji. Ali obje djevojke nauče da je puno teže nekoga ubiti kada su u pitanju romantični osjećaji", zaključuju.

Streaming div također je rekao da se First Kill temelji na kratkoj priči Victorije "V.E." Schwab, opisujući njezino pisanje kao "Buffy ubojica vampira susreće Killing Eve". Schwab je također koscenaristica i izvršna producentica serije koju je stvorila spisateljica i izvršna producentica Felicia D. Henderson.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.