Što dolazi na Netflix u rujnu? Serija s Nicole Kidman, dokumentarac o braći Menendez

Screenshot: Youtube

Godišnji odmori polako se primiču kraju i od 1. rujna većina će biti u svojim domovima. A kako bolje dočekati jesen i vratiti se u rutinu nego izležavanjem pred televizorom? Korisnici Netflixa imaju se čemu veseliti. U rujnu dolazi puno noviteta, a mi izdvajamo najbolje.

Idealan par (The Perfect Couple)

5. rujna na Netflix stiže miniserija Idealan par s Nicole Kidman, Dakotom Fanning i Eve Hewson u glavnim ulogama.

Amelia Sacks (Eve Hewson) sprema se za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih obitelji u Nantucketu. Majka njezina budućeg supruga je Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman). Na dan vjenčanja obitelj i prijatelji mladenaca okupljaju se na partyju na plaži, no par sati prije samog obreda pojavljuje se truplo i odjednom su svi osumnjičeni. Miniserija će imati šest epizoda, a snimljena je po istoimenom bestseleru The New York Timesa.

 

Apollo 13: Preživljavanje (Apollo 13: Survival)

Ovaj dokumentarac, kroz arhivske snimke i intervjue, priča napetu priču o Apollu 13 i trudu uloženom u to da se astronauti s njega sigurno vrate kući. Na Netflix stiže 5. rujna.

Rebel Ridge

Bivši marinac bori se protiv korupcije u gradiću kad lokalna policija nepravedno zaplijeni vreću novca koja mu je potrebna da izvuče brata iz zatvora. Ovaj akcijski krimić možete pogledati od 6. rujna.

U vatru: Izgubljena kći (Into the Fire: The Lost Daughter)

U ovom dvodijelnom dokumentarcu uporna majka otkriva složeni misterij iz 1989. oko nestanka kćeri koju je dala na posvajanje. Na Netflixu će biti dostupan od 12. rujna.

 

Čudovišta: Priča o Lyleu i Eriku Menendezu (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story)

Ova uzbudljiva drama o istinitom zločinu dolazi na Netflix 19. rujna i istražuje živote braće Menendez koji su osuđeni za brutalna ubojstva svojih roditelja u Beverly Hillsu 1989.

Njegove tri kćeri (His Three Daughters)

Sve pršti od emocija kad se tri otuđene sestre ponovno nađu u njujorškom stančiću kako bi bile uz svojeg bolesnog oca u zadnje dane njegova života. Dramu redatelja Azazela Jacobsa s Natashom Lyonne, Elizabeth Olsen i Carrie Coon možete pogledati od 20. rujna.

Sve miriše na spas (Everything Calls for Salvation)

Probudivši se u psihijatrijskoj bolnici u kojoj nije htio biti smješten, Daniele mora ponovo naučiti živjeti, ali i voljeti uz pomoć drugih pacijenata. Druga sezona stiže 26. rujna 2024.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.