Studio Marvel pronašao je redatelja za Spider-Man 4, evo o kome je riječ

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Marvel Studios

DESTIN Daniel Cretton je u pregovorima za novi film o Spider-Manu, potvrdio je The Hollywood Reporter. Redatelj filma Shang-Chi i legenda o deset prstenova režirat će film Spider-Man 4, u kojem će Tom Holland ponovno utjeloviti eponimnog superheroja.

Ako potpiše ugovor, Cretton će postati četvrti redatelj filmova o Spider-Manu. Njegovi prethodnici bili su Sam Raimi, koji je režirao trilogiju s Tobyjem Maguireom, Marc Webb, koji je režirao dva filma s Andrewom Garfieldom, i Jon Watts, koji je režirao prethodna tri filma u kojima je Spider-Mana glumio Holland.

Tom Holland u Putu bez povratka Screenshot: YouTube/Marvel Studios

Posljednji nastavak Spider-Mana, Spider-Man: Put bez povratka, izašao je u prosincu 2021. godine i zaradio gotovo dvije milijarde dolara diljem svijeta. Uz Hollanda, u filmu su glumili i Maguire i Garfield.

Trenutačno nije poznato o čemu će se raditi u novom filmu jer na kraju Puta bez povratka cijeli svijet, uključujući i prijatelje Petera Parkera, zaboravi da je on Spider-Man.

Scenaristi nadolazećeg filma su Chris McKenna i Erik Sommers, a producenti su Kevin Feige i Amy Pascal. Snimanje bi trebalo početi početkom iduće godine.

Osim što je režirao Shang-Chija, Cretton je poznat i kao redatelj filmova The Glass Castle i Just Mercy te serije American Born Chinese. Slavni redatelj trenutačno radi na seriji Wonder Man, a režirat će i novi nastavak Shang-Chija te igrani film Naruto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.