Sydney Sweeney nije razočarana zbog neuspjeha svog superherojskog filma

Foto: EPA

SYDNEY Sweeney prije dva dana imala je premijeru svog najnovijeg filma, psihološkog horora Immaculate, koji je prikazan na festivalu South by Southwest. Mladoj glumici to je treći film u posljednja četiri mjeseca, nakon uspješne romantične komedije Anyone But You, u kojoj je glumila uz Glena Powella, i superherojskog filma Madame Web.

Film Madame Web do sada je zaradio oko 96 milijuna dolara, a uz to je postao predmet ismijavanja na internetu. No Sweeney je u nedavnom intervjuu otkrila da je kritike ne diraju, piše Variety.

Screenshot: YouTube/Sony

"Angažirali su me samo kao glumicu", rekla je Sweeney. "Tako da sam radila bez obzira na ishod."

Sweeney je u filmu utjelovila Juliju Cornwall, jednu od varijanti Spider-Woman. Glumica se tijekom gostovanja u emisiji Saturday Night Live našalila da je "definitivno nismo vidjeli u Madame Web".

Dakota Johnson nije iznenađena što je film promašaj

Iako se Sweeney suzdržala kada je u pitanju kritiziranje Madame Web, njezina kolegica Dakota Johnson, koja je igrala glavnu ulogu u filmu, puno je otvorenije pričala o neuspjehu Sonyjevog najnovijeg filma.

"Nažalost, nije me iznenadilo da se sve ovako odigralo", izjavila je Johnson. "Jako je teško snimiti film. U ovako velikim filmovima - a plaši me što se to počinje događati i u manjim filmovima - odluke donose odbori. Umjetnost ne funkcionira dobro kada na njoj radi odbor. Filmove rade filmaši i tim umjetnika koji ih okružuje. Umjetnost ne možete bazirati na brojevima i algoritmima.

Već duže vrijeme vjerujem da je publika jako pametna i da izvršni direktori misle da to nije istina. Publika će uvijek moći nanjušiti sranje. Čak i da filmove počne raditi umjetna inteligencija, ljudi neće htjeti gledati takve stvari", rekla je Johnson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.