Sylvester Stallone se vraća. Evo kada izlazi druga sezona serije Tulsa King

Screenshot: Youtube

SYLVESTER Stallone vraća se kao Dwight "The General" Manfredi u novoj sezoni serije Tulsa King. U toj krimi drami legendarni glumac igra mafijaša koji je pušten iz zatvora nakon 25 godina. Nakon što ga šef protjera u Tulsu u Oklahomi, shvaća da mafijaška obitelj možda nema na umu njegove interese, pa polako sastavlja ekipu neobičnih likova koji će mu pomoći uspostaviti vlastito carstvo.

U novoj sezoni od deset epizoda Dwight i njegova ekipa nastavljaju gdje su stali. Nakon što primi prijetnje mafije iz Kansas Cityja i od moćnog lokalnog poduzetnika, Dwight mora krenuti u borbu za zaštitu vlastite obitelji i posla.

 

Tulsa King jedan je od najistaknutijih hitova Paramounta. Premijeru prve sezone pratilo je 3.7 milijuna gledatelja, čime je njegova streaming platforma oborila rekord.

Stalloneu je to prva glavna uloga u TV seriji. Osim njega, glumačku postavu čine Annabella Sciorra, Tatiana Zappardino, Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, Garrett Hedlund i Dana Delany.

Druga sezona bit će premijerno prikazana u nedjelju, 15. rujna. Svaki tjedan emitirat će se jedna epizoda do finala 17. studenog. U Hrvatskoj ćete seriju moći pratiti na platformi SkyShowtime od 18. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.