Tim Burton objasnio zašto je odlučio snimiti nastavak Bubimira nakon toliko godina

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

U KINA uskoro dolazi dugoočekivani nastavak filma Bubimir (Beetlejuice), pod nazivom Beetlejuice Beetlejuice, redatelja Tima Burtona. Prvi film je u kinima izašao 1988. godine, a sada slijedi nastavak priče u kojem će gledatelji moći vidjeti što se dogodilo sa životima likova.

Kako prenosi Variety, Burton je tijekom konferencije za novinare na Venecijanskom filmskom festivalu otkrio da nije imao namjeru snimiti nastavak Bubimira zbog novca. Zapravo, kako je tamo rekao, nije ni pogledao prvi film kako bi se pripremio za snimanje nastavka. 

"Nisam želio napraviti veliki nastavak zbog novca ili nečeg sličnog, želio sam ovo napraviti iz vrlo osobnih razloga. Kao što sam rekao, nisam gledao prvi film kako bih se pripremio za ovo. Sjećao sam se duha filma i svih prisutnih", komentirao je redatelj na konferenciji.

U nastavku filma, koji početkom rujna stiže u kina, tri generacije obitelji Deetz vraćaju se kući u Winter River. Još uvijek progonjena Bubimirom, Lydijin život okreće se naglavačke kada njezina buntovna tinejdžerska kći Astrid otkrije tajanstveni model grada na tavanu i slučajno otvori portal u zagrobni život. Uz probleme koji se spremaju u oba svijeta, samo je pitanje vremena kada će netko izgovoriti Bubimirovo ime tri puta i nestašni demon će se vratiti te raditi kaos.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.