Timothée Chalamet glumit će u filmu inspiriranom životom prvaka stolnog tenisa

Foto: EPA

GLUMAC Timothée Chalamet pronašao je sljedeći filmski projekt. Udružit će snage s redateljem Joshom Safdiejem na sportskom filmu Marty Supreme, koji je inspiriran događajima iz stvarnog života profesionalnog igrača stolnog tenisa Martyja Reismana.

Kako prenosi Variety, Chalamet bi trebao producirati i glumiti u filmu, a kao producenti radit će i Eli Bush te Anthony Katagas. Rad na filmu Marty Supreme predstavlja ponovnu suradnju Safdieja i studija A24, koji je distribuirao njegova posljednja dva filma, Uncut Gems (Neobrađeni dragulji) iz 2019. godine i Good Time (Paklena noć) iz 2017. godine.

Iz studija A24 potvrdili su vijest o filmu na društvenim mrežama, a na X-u su u opis objave napisali: "Marty SUPREME Josha Safdieja s Timothéejem Chalametom u glavnoj ulozi. Dolazi uskoro."

Marty Reisman, koji je preminuo 2012. godine, bio je poznat kao "čarobnjak stolnog tenisa". Reisman je bio stolnoteniski prvak koji je karijeru započeo kao prevarant na Manhattanu, igrajući za oklade i novčane nagrade.

Osvojio je 22 velika naslova u stolnom tenisu od 1946. do 2002. te pet brončanih medalja na Svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu. Sa 67 godina natjecao se na Državnom prvenstvu Sjedinjenih Država u hardbat stolnom tenisu i postao najstariji igrač koji je osvojio otvoreno nacionalno natjecanje u sportu s reketom, prenosi Variety.

Zasad nije poznato kada počinje snimanje ni kada je očekivana premijera filma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.