Tom Hanks priznao da je skoro umro dok je snimao Brodolom života

Screenshot: YouTube

TOM Hanks je otkrio da je zamalo umro dok je snimao jedan od svojih najpoznatijih filmova, kultni klasik Brodolom života iz 2000. Hanks je utjelovio Chucka Nolanda, što je jedna od njegovih najprepoznatljivijih uloga, muškarca koji mora preživjeti na pustom otoku nakon što se sruši avion kojim je putovao, a on preživi. No Hanks je snimanje tog filma umalo platio životom. Za BBC je ispričao kako se posjeklina na njegovoj nozi inficirala, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu.

"Zbog Brodoloma života sam završio u bolnici. Bio sam tamo tri dana zbog nečega što me, vjerovali ili ne, skoro ubilo", rekao je pa pojasnio da mu se na filmskom setu inficirala posjeklina na nozi.

"Mislio sam da je to obična rana, ali liječnik je bacio pogled i rekao da moram hitno u bolnicu prije nego što mi infekcija otruje krv i prije nego što umrem", dodao je.

Srećom, Hanks se uspješno izliječio i postao jedan od najuspješnijih i najomiljenijih glumaca današnjice.

Hanks je preuzeo mnoge legendarne uloge tijekom godina, od šerifa Woodyja u franšizi Priča o igračkama do zapovjednika Jima Lovella u Apollu 13, te je osvojio dva uzastopna Oscara za najboljeg glumca za filmove Philadelphia (1993.) i Forrest Gump (1994.). Skupio je pet Zlatnih globusa (i šest nominacija), dvije nagrade Emmy i nagradu Udruženja filmskih glumaca, kao i bezbroj nominacija i nagrada tijekom svoje opsežne i uspješne profesionalne karijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.