Tom Hardy, Helen Mirren i Pierce Brosnan glumit će u novoj seriji Guya Ritchieja

Foto: EPA

TOM Hardy, Helen Mirren i Pierce Brosnan u finalnim su pregovorima za glavne uloge u najnovijoj seriji Guya Ritchieja, The Associate, potvrdio je Deadline. Serija će se prikazivati na streaming servisu Paramount+, a scenarij piše Ronan Bennett.

The Associate je priča o dvije generacije gangstera, njihovom poslu i vezama te šarmantnom i opasnom muškarcu kojeg zovu kada stvari pođu po zlu. Muškarca, zvanog Harry, glumit će Hardy, dok će Mirren i Brosnan utjeloviti vođe kriminalne obitelji.

Hardyju i Ritchieju ovo je druga suradnja. Zajedno su radili na popularnom kriminalističkom filmu RocknRolla iz 2008. godine. Britanskog glumca ove godine mogli smo vidjeti u filmu The Bikeriders, a u kina uskoro dolazi i njegov film Venom: The Last Dance.

Mirren je ove godine glumila u drami White Bird, a prošle godine igrala je jednu od glavnih uloga u Paramountovoj seriji 1923. Poznata glumica početkom mjeseca završila je sa snimanjem Netflixovog filma The Thursday Murder Club, u kojem glumi uz Brosnana. Brosnan trenutno radi i na špijunskom trileru Black Bag koji dolazi u kina 2025. godine.

Ritchie je prošle godine oduševio gledatelje Netflixovom serijom The Gentlemen, a sada, uz The Associate, snima i seriju o mladom Sherlocku Holmesu, nazvanu Young Sherlock.

Izvršni producenti kriminalističke serije The Associate su Ritchie, Bennett, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin i Ivan Atkinson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.