Tom Holland otkrio planira li povratak franšizi koja mu je donijela slavu

Screenshot: YouTube/Sony Pictures Entertainment

TOM Holland proslavio se ulogom Spider-Mana u Marvelovom filmskom svemiru, no mladog smo glumca posljednji put vidjeli u ulozi tinejdžerskog superheroja 2021. godine, u trećem filmu o Spider-Manu, nazvanom Put bez povratka (No Way Home). U nedavnom intervjuu za Critics Choice Association, koji je prenio Collider, Holland je otkrio planira li se vratiti svijetu superheroja.

"Sve što mogu reći je da aktivno sudjelujemo u razgovorima o tome kako bi mogao izgledati četvrti film o mom liku", izjavio je Holland. "Druga stvar je hoćemo li uspjeti pronaći način da odamo počast tom liku."

"Jako sam zaštitnički nastrojen prema Spider-Manu", dodao je. "Imao sam jako puno sreće jer smo uspjeli raditi na franšizi koja je svakim filmom postajala sve uspješnija, što je po mom mišljenju jako rijetko, i želim zaštititi ostavštinu tog lika."

Screenshot: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Sva tri filma o Spider-Manu u kojima je glumio Holland bila su kritički i komercijalni hitovi - Povratak kući (Homecoming) iz 2017. zaradio je više od 880 milijuna dolara, Daleko od kuće (Far From Home) iz 2019. godine zaradio je više 1.1 milijarde dolara, a Put bez povratka zaradio je gotovo 2 milijarde dolara.  

Holland je rekao da bi volio raditi na još jednom filmu, ali samo ako je u pitanju kvalitetna priča koja će odati počast Spider-Manu i koja može stajati rame uz rame prošlim nastavcima franšize. 

"Sve u svemu, ako to uspijemo smisliti, bio bih budala da ponovno ne obučem to odijelo, jer sve što imam dugujem Spider-Manu", objasnio je Holland. "Volim tog lika i volim ljude s kojima radim. Tako da bih volio ispričati još jednu priču, ali samo ako pronađemo pravu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.