Tom Holland pričao o budućnosti Spider-Mana. Otkrio što misli o scenariju za 4. film

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

ENGLESKI glumac Tom Holland mnogima je najpoznatiji kao Marvelov Peter Parker, odnosno superjunak Spider-Man. Holland se u ulozi Spider-Mana pojavio nekoliko puta, a sam lik je dosad imao svoja tri samostalna filma. Posljednji od njih, Spider-Man: Put bez povratka, u kinima je objavljen 2021. godine.

Otad se Holland nije pojavio u ulozi poznatog čovjeka pauka, a u nedavnom intervjuu u emisiji Rich Roll Podcast razgovarao je o budućnosti filma i izazovima s kojima se suočavaju kako bi ideja s papira postala stvarnost. 

"Jedna od stvari je da s Marvelom vaš film predstavlja samo mali kotačić u velikom stroju. Taj stroj mora neprestano raditi. Morate osigurati da se vaš film može uklopiti u vremensku liniju u pravo vrijeme kako bi pridonio većoj slici. To je jedan od izazova s kojima se suočavamo. Vrijeme koje imamo za to je izazovno, ali sigurno ostvarivo s ljudima koji sada rade na tome", izjavio je u emisiji, prenosi Variety.

Mladi glumac komentirao je i scenarij za novi film te otkrio kako neće razočarati obožavatelje Spider-Mana.

"Imamo kreativni koncept, prijedlog i nacrt koji je odličan. Treba doradu, ali scenaristi rade sjajan posao. Pročitao sam ga prije tri tjedna i to me stvarno motiviralo. Zendaya i ja sjeli smo i pročitali ga zajedno, a u nekim trenucima skakali smo po dnevnom boravku jer je ovo pravi film koji zaslužuje poštovanje fanova", dodao je Holland. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.