"Tommy Shelby se vraća": Spin-off o Peaky Blindersima prikazivat će se na Netflixu

Screenshot: Youtube

SLUŽBENO je, na Netflixu ćemo gledati spin-off film o Peaky Blindersima. Dobitnik Oscara Cillian Murphy još će se jednom vratiti u ulogu poznatog gangstera Thomasa Shelbyja.

Kako prenosi Deadline, Murphy će, uz repriziranje uloge, biti i producent filma. Produkcija započinje kasnije ove godine, a Netflix će ga raditi u suradnji s BBC-jem, na kojem se svih šest sezona serije emitiralo prije nego što ih je ostatak svjetske publike gledao na Netflixu.

Murphy, Knight i Harper ponovno rade zajedno

Nastavak priče o obitelji Shelby, smještene na ulice Birminghama u bezakonju 1900-ih, napisao je tvorac serije Steven Knight koji će film koproducirati uz Murphyja, Caryn Mandabach i Guya Heeleyja. Izvršni producenti su Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason.

Iz Netflixa su na društvenim mrežama objavili fotografiju scenarija uz opis: "Tommy Shelby se vraća. Peaky Blinders film s Cillianom Murphyjem dolazi na Netflix." Također su podijelili i izjavu Cilliana Murphyja. 

"Čini se da Tommy Shelby nije završio sa mnom. Vrlo je ugodno ponovno surađivati sa Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji Peaky Blindersa. Ovo je za obožavatelje", komentirao je Murphy.

Trenutno nije poznato hoće li se još netko od glumačke postave iz serije pojaviti i u filmu, ali s obzirom na to da će u njemu glumiti Cillian Murphy, sve je moguće. Nakon što su otkrili da film dolazi na Netflix, redatelj Tom Harper istaknuo je svoje uzbuđenje oko projekta.

"Kada sam prvi put režirao Peaky Blinderse prije više od 10 godina, nismo znali što će serija postati, ali smo znali da postoji nešto u alkemiji glumačke postave i scenariju što je djelovalo eksplozivno. Peaky je oduvijek bila priča o obitelji, stoga je nevjerojatno uzbudljivo ponovno se ujediniti sa Steveom i Cillianom kako bismo film prikazali publici diljem svijeta na Netflixu", rekao je redatelj, prenosi Deadline.

I kreator priče Steven Knight izrazio je uzbuđenje zbog nadolazećeg filma.

"Iskreno sam oduševljen što će se ovaj film uskoro dogoditi. Bit će to eksplozivno poglavlje u priči o Peaky Blindersima. Nema ograničenja", komentirao je Knight. 

Pojedinosti o radnji i potencijalnoj premijeri na Netflixu još se drže u tajnosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.