Trailer za Amazonov TV remake Okrutnih namjera u 48 sati pogledan 2 mil. puta

Screenshot: Youtube/Prime Video

NA PRIME Video krajem studenog dolazi televizijska serija Okrutne namjere (Cruel Intentions). Nova serija predstavlja modernu verziju filma iz 1999. godine u kojem su glumili Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe i Selma Blair.

U traileru se prikazuje glavni fokus serije, a to su spletke privilegiranih polubrata i polusestre, Caroline Merteuil (Sarah Catherine Hook) i Luciena Belmonta (Zac Burgess), koji vode bratstva i sestrinstva na Manchester Collegeu, elitnom sveučilištu u Washingtonu. Nakon što se ritual inicijacije izjalovi njih dvoje se nađu u nevolji i pokušavaju se izvući kroz laži, obmane i zavođenje.

 

Glumačku postavu čine i Savannah Lee Smith, Sara Silva, Khobe Clarke, John Harlan Kim i Brooke Lena Johnson. Sean Patrick Thomas, koji je u originalnom filmu glumio Ronalda Clifforda, sada glumi profesora Chadwicka.

Trailer je, kao posveta originalnom filmu, popraćen obradom pjesme Bittersweet Symphony grupe The Verve, a na YouTubeu je u 48 sati pogledan više od dva milijuna puta.

Premijera serije bit će na Prime Videu 21. studenog. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.