Trailer za Netflixovu romantičnu seriju u 24 sata pogledan više od dva milijuna puta

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio trailer za humorističnu romantičnu seriju Nobody Wants This. Seriju je kreirala spisateljica i glumica Erin Foster, a glavne uloge imaju Kristen Bell (The Good Place, Bad Moms, Veronica Mars) i Adam Brody (The OC, Gilmore Girls, Shazam!).

Radnja humoristične serije prati neobičan odnos između razdražljive i glasne voditeljice podcasta Joanne i nekonvencionalnog rabina Noaha. Oni imaju različite poglede na svijet te su žrtve modernih ljubavnih prepreka i dobronamjernih, ali ponekad sabotirajućih obitelji.

 

Uz Bell i Brodyja, glumačku postavu čine i Justine Lupe, Timothy Simons, Sherry Cola, Emily Arlook, Stephen Schneider, Susan Elle i drugi glumci. Serija će imati deset epizoda, a zasad nije poznato postoje li planovi za snimanje druge sezone.

U jednom danu trailer pogledan više od dva milijuna puta

Trailer za seriju pogledan je u jednom danu čak 2.3 milijuna puta, a mnogi pretplatnici Netflixa uzbuđeni su oko serije koja će premijeru na streamingu imati 26. rujna. Mnogi su u komentarima posebno iskazali oduševljenje glavnim glumcem Adamom Brodyjem, za kojeg pišu da će sigurno biti odličan u ovoj romantičnoj ulozi.

"Dobili ste me s 'Adam Brody'. Ovo ću definitivno gledati", "Izgleda super. Bell je bila odlična u The Good Place pa vjerujem da će tako biti i s ovom serijom", "Jako se veselim seriji. Odličan izbor glavnih glumaca", "Ovo izgleda urnebesno, a tek smo vidjeli trailer", "Kristen Bell i Adam Brody? Prodano!" samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.